Goed gevoel na kwalificatiewedstrijd

Mark Weusthof heeft een goed gevoel overgehouden aan de kwalificatiewedstrijd voor zijn paarden voor de wereldkampioenschappen van zijn paarden in Ermelo. De menner uit Rossummer sloot de ontmoeting voor de vierspantop af als derde achter IJsbrand Chardon en Herman ter Harmsel. Maar wat hem vooral interesseerde, was de prestatie van zijn jongste aanwinst Wirdis, de bruine KWPN’er (v. Double-O-Seven x Zevenster) die zijn span sterker moet maken.

Wirdis liep op alle onderdelen mee en bezorgde Weusthof veel vertrouwen. “De dressuur ging goed, in de vaardigheid hadden we geen strafpunten en ook in de marathon liep het naar behoren. Ik ben goed tevreden. Ik kijk uit naar de start van het nieuwe seizoen, over veertien dagen in Horst.”

Mark Weusthof houdt komende zondag (22 april) zijn traditionele sponsor- en relatiedag bij zijn huis aan de Weeldbaan in Rossum. Vanaf 10.00 uur zijn belangstellenden welkom. Na een openingswoord van voorzitter Gerard Krabbe van de stichting Twents Vierspan Theo Weusthof en het gebruikelijke interview van de menner met vaste spreekstalmeester Erik Eshuis presenteert Weusthof zijn span voor het komende seizoen tijdens een demonstratie.
Aansluitend is er voor de aanwezigen een drankje en een hapje.