Activiteiten

De Stichting houdt haar leden en sponsors met een nieuwsbrief, die circa vier keer per jaar verschijnt, op de hoogte van de wedstrijdagenda, de resultaten en de ontwikkelingen rond het Twents Vierspan. In het voorjaar, voor de start van het buitenseizoen, nodigt de Stichting al haar sponsors en leden van de vriendenclub uit voor de jaarlijkse sponsorbijeenkomst. Mark Weusthof presenteert dan het span voor het komend seizoen en geeft een wervelende show, voorzien van vakkundig commentaar. Onder het genot van een hapje en drankje kan men gezellig bijpraten. Het Twents Vierspan heeft een grote en hechte supportersclub die in groten getale aanwezig is bij de wedstrijden. Vooral als Mark aan de marathon begint, is er een ware volksverhuizing van supporters van hindernis naar hindernis, veelal gevolgd door de verschillende media. Verder zorgt het bestuur voor het werven en begeleiden van sponsors en het beheer van de financiële middelen.

Een show of demonstraties?
Mark Weusthof verzorgt in de loop van het jaar, wanneer zijn aandacht niet geheel in beslag wordt genomen door de wedstrijdkalender, shows en demonstraties voor organisaties en evenementen. Wilt u van die gelegenheid gebruik maken, dan kan dat uiteraard. Informeer bij het secretariaat van de Stichting Twents Vierspan naar de mogelijkheden.

Lid worden
Iedereen kan lid worden van de Stichting. Het lidmaatschap kost 55 euro per jaar. Daarvoor krijgt u een cap, bij internationale kampioenschappen een t-shirt en een uitnodiging voor de jaarlijkse sponsordag. U ontvangt dan periodiek de nieuwsbrieven van de stichting met alle informatie over de organisatie en Mark Weusthof. Wordt u samen met uw man, vrouw of partner lid, dan betaalt u samen slechts 85 euro. U kunt lid worden door contact op te nemen met het secretariaat of door u aan te melden op de website.

Website Stichting Twents Vierspan
Op deze website vindt u alle informatie over de stichting en over Mark Weusthof en zijn prestaties. De site wordt voortdurend voorzien van het meest actuele nieuws over de verrichtingen van de menner. Via de site kunt u zich tevens direct aanmelden als lid van de Stichting Twents Vierspan Theo Weusthof.