Het team

Naam
Mark Weusthof

De menner zelf en dus de chef van het Team Weusthof. De man aan de teugels van het vierspan.  

Marieke Weusthof
Marieke Weusthof (8 januari 1978) uit Rossum behoort al vele jaren tot de vaste crew van het Twents Vierspan. Niet slechts als echtgenote van Mark, maar ook in de rol van groom.
Linda Baveld

Linda Baveld (17 augustus 1988) uit Lonneker kwam in 2001 de gelederen van het Twents Vierspan versterken. Haar moeder vroeg aan Mark of ze een keer mocht kijken en vanaf dat moment was ze niet meer bij het vierspan weg te slaan. In Zwolle 2009 reed ze voor het eerst achterop mee tijdens een indoorwedstrijd en in hetzelfde jaar beleefde ze op Windsor Castle haar debuut op de 'echte' marathon. 

Maria Siemerink

Maria Siemerink (13 september 1962) was er al bij toen Theo Weusthof het Twents Vierspan nog bestuurde. De ziekenverzorgster uit Rossum is ook actief als bestuurslid van de stichting. Zelf reed ze jaren paarden onder het zadel, maar daarmee stopte ze al enkele jaren geleden.

Anne Pross
Anne Pross (21 november 1986) uit Oldenzaal verzorgde ook al de paarden voor Theo Weusthof. Haar eerste echte optreden met Mark was het CHIO van Aken in 2003, waar een knappe  tweede plaats werd behaald in de marathon en in het eindklassement.
Edwin Weusthof
Edwin Weusthof (3 september 1968) uit Rossum (geen familie) was al actief voor het Twents Vierspan, voordat Mark de teugels overnam van zijn vader Theo. De bedrijfswagenmonteur maakte ook de grootste successen van Mark mee.