Het team

Naam
Mark Weusthof

22 februari 1973, Rossum - is als menner de chef van het Team Weusthof en de man aan de teugels van het vierspan. In 1977 nam hij de leidsels over van zijn vader Theo, die vijftien jaar lang een gerespecteerd internationaal vierspanrijder was en onder meer twee keer de wereldtitel veroverde met het Nederlandse team.

Marieke Weusthof
8 januari 1978, Rossum - behoort al vele jaren tot de vaste crew van het Twents Vierspan. Niet slechts als echtgenote van Mark, maar ook in de rol van groom en moeder van hun drie kinderen.
Linda Baveld

17 augustus 1988, Enschede - kwam in 2001 de gelederen van het Twents Vierspan versterken. Haar moeder vroeg aan Mark of ze een keer mocht kijken en vanaf dat moment was ze niet meer bij het vierspan weg te slaan. In Zwolle 2009 reed ze voor het eerst mee tijdens een indoorwedstrijd en in hetzelfde jaar beleefde ze op Windsor Castle haar debuut op de ‘echte’ marathon.

Maria Siemerink

13 september 1962, Rossum - was er al bij toen Theo Weusthof het Twents Vierspan nog bestuurde. De ziekenverzorgster uit Rossum is ook actief als bestuurslid van de stichting. Zelf reed ze jaren paarden onder het zadel, maar daarmee stopte ze al enkele jaren geleden.

Edwin Weusthof

3 september 1968, Rossum - (geen familie) was al actief voor het Twents Vierspan, voordat Mark de teugels overnam van zijn vader Theo. De bedrijfswagenmonteur maakte ook de grootste successen van Mark mee.