Mark Weusthof bij EDNED op TV Oost

Mark Weusthof is donderdag een van de gasten in het tv-programma En Dan Nog Even Dit op TV Oost. De menner uit Rossum blikt dan onder meer vooruit op de men- en tuigpaardenavond die dezelfde dag wordt gehouden in het kader van Hippisch Hengelo. Weusthof won de laatste twee jaren bij de vierspannen en is opnieuw een van de favorieten. De uitzending begint om 17.20 uur en wordt 's avonds herhaald om 17.21, 18.20, 20.21 en 23.21 uur.

"Ik wil in Hengelo graag de hattrick volmaken", kondigt Mark Weusthof aan. "Maar met tegenstanders als Herman ter Harmsel en Hans Heus, die indoor ook altijd sterk is, zal dat niet zo simpel worden. Tot twee jaar geleden kon ik het in Hengelo nooit zo treffen, maar de laatste twee keer ging het gelukkig wel goed. Dat mag nog el even zo doorgaan."

De nationale topdrie ontbreekt helaas in Hengelo. Koos de Ronde en Theo Timmerman hebben verplichtingen voor de Wereldbeker in Geneve, IJsbrand Chardon bereidt zich voor een soortgelijk evenement in London van volgende week.

De vierspandeelnemers in Hengelo zijn Herman ter Harmsel, Hans Heus, Dennis Peters, René Schuiling, Edwin Spek en Mark Weusthof. De eerste manche wordt verrreden vanaf circa 20.45 uur, de tweede ronde begint om circa 21.10 uur.